Terepen használtam, de nem oda való
Els? autóm volt 16 éves korában vettem egy ismer?st?l, nagyon szépen karbantartott megkímélt állapotban. A mez?gazdasában dolgozom így kapott eleget a 2 év alatt. Olyan helyeken is jártam vele, hogy én sem hitttem el. Télen nyáron Toyo Observe téli gumi volt rajta nagyon király volt sárban és hóban is. Igaz voltak elakadások szépen is. Egyszer az emel?t raktam alá és úgy kapartam ki a havat alóla, mert felfeküdt a hasa. Aztán meg a terepes IFA csak úgy bírt kihúzni, hogy minden össze volt zárva rajat (felez?, 2 difi). Igazság szerint nem nagyon figyeltem oda rá tényleg csak az alapvet? dolgokkal foglalkoztam. Folyamatosan rohadt, félévente kellett a kasztnit flekkelni valahol. A termosztát csak házzal együtt tudtam cserélni 11 rugó. A h?mér? érzékel?jének nem volt jó a menet az új házon így egy 12-es csavart hajtottunk bele de el?tt bele lett vágva a 8-as menet. Aztán kimenet a gyújtásmodul, pont a sz?l?hegyen 2x szakadt el a kötél amíg beértünk a szerel?höz. Aztán el?jöttek a teleszkópok és vettem egy Berlingo-t. A jó oldalai. Nagyon kényelmesek a plüss ülések hátul is még lehajtható könyökl? is van benne. Rengeteg m?szer és visszajelz?, napfénytet?. Megy mint az állat igaz akkor 11-12 L/10km. Összegezve szerettem
- rohad a kasztni, termosztát, gyújtás modul, mind a két hátsó teleszkóp, kipufogó harmónika
Javítás otthon a garázsban, meg haveroknál. Jó sok sör meg forralt bor ráment.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Citroen Berlingo 1.9D |