From italy
tavaly áprilisban láttam meg a gépet egy olyan keresked?nél aki a pl:szuzukihoz,opelhoz stb. leadott autókkal foglalkozik
(beaszámított kocsik)
el?tte nem nagyon érdekeltek az autók de ez valahogy megdobogtatta a szívem. család unszolására kellett vmit vennem. De ez.... rögtön megtetszett. Klasszikus ITALdesing by Giugiaro. sajna 87 el?tti ami meglátszik a karosszéria állapotán. Magyarul rohad ha nem kezelgetem félévente.
az autó szerintem a ma kapható példányok közül az elfogadhatók közé tartozik.(nagy részük pár péppé rohadt)
beltere a 80 évek világát hozza kockaforma, piros kontrollámpák (rapszódikusan m?ködnek). Az ülés baromi alacsony hozzá jól párosul a rövidkarú, habár hosszú utas váltó
(szegény már elég pontatlan). A motor bizony már elég kopott de még a határértéken belül van és nem eszik sok olajat. A teljesítménye egy kifogástalan váltóval igazán príma lenne, hiszen az 1984-es autótól 105Le meggy?z?, f?ként, ha hozzáveszük a 975kg kasznit. Az összeszerelés min?sége nem tökéletes ez majd csak a 86-87-89 es példányokon javul ami már megközelíti és néhol túlszárnyalja a etalonisten GÓF2 min?ségét. fogyasztása olaszos, ha taposom zabál mint állat de megy is. Az el?z? tulaj valami ultrakontár lehetett,mert egy lada hátsó dob van hátul és az igencsak visszafogja a teljesítményt.(sokkal sz?kebb a keresztmetszet)
a 180-190 közötti végseb klassz lehet valamint a 10,2-es százas gyorsulás.(igaz nem mértem)
mindent összevetve és a realitás talaján maradva semmiben sem rosszabb a kortárs német,japó,és egyéb márkatársaktól S?T!!!
aki egy kicsit is foglalkozik az autójával annak szívb?l ajánlom.
- f?fékhenger cseredarab olasz kb 4000.-
- folyadékok,olajok, sz?r?k
- most tervezem a szíjcseréket
nem hordom szerel?höz
---