Autók » Lancia » Lybra (1999)

Lybra 1.8

szerethető kék lybrus

Sok autó marka közül,és hosszas geresgetélés utan két autó maradt a lehetséges befutó.
lancia lybra 1.8benzines 2001es kiadasú és alfa rómeó 166..és a valasztas a lybrára esett 2010ben.nagyon nyönyörú autó,kivaló allapot,mind kivül mind belül.hatalmas felszereltség,és raadasül magyarorszagi volt.milettunk a 3adik tulaj,minden dokumentacióval,kód kartyaval,és nagyon jó árért vettuk meg.az autó maga a tökéj,hietetlen milyen megbiszható négy év és 52000kilóméter alatt szinte semmi hiba ami volt az a futómű miatt vólt kicsit érzékeny a rossz utakra.a klimája nagyon jól hűt.fogyasztasa is tökéletes egy ekkora benzin motorhoz 100-110nél klimaval 6.5et mutat a compjuter.nagyon elfogadható.132lóeró szépen viszi a kasznit 5személynél mar azért lustul egy kicsit.nagyon szerethető autó és ar érték aranyban a legjobb valasztas.
Ami a kocsiba egy kicsit hatrany hogy nem egy nagy a beltere a magam 185centijével.csomagtartója épp elég egy hosszabb csaladi nyaralashoz.szeretném a közel jővőben lecserélni egy lancia phedrára vagy lehet egy 2.4jtd és lybrara..de nagyvalószinuséggel megmarad a csaladban masodik autónak..soha ilyen jó kocsim nem volt még.

- Futomú,ablak emelő,akksi,égő csere

Ismerős szaki.megcsinalta mindig,de még nagybaja nem volt.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Megbízhatóság (9) Vezetett km 52000