Tutti Avanti, Benito Mussolini!
Olasz autó szimpatizáns vagyok. Az is maradok, a jellemz? hibák persze kijönnek, de ezeket b?ven ellensúlyozzák a pozitivumok. Kényelem els?rangú, bels? tér pazar, igaz legközelebb nem veszek alcantara bels?vel, a bézs szin? nagyon szép de nagyon kell rá vigyázni hogy olyan is maradjon. 5 évesen vettem az új ár 30 százalékáért. 2.4 literes benzines motor, fogyasztás rendben, nekem város max. 13 liter -ja, cruise-olok, méltóságosan kell vezetni, nemes állat ez. Fogyasztás könyv szerint, 90-nél 7.5, autópálya 9 liter 130 átlagnál; plafonig rakva, 2 tonna összsúllyal se megy Angliából hazaj?ve 10 liter fölé. Egy dolog nem praktikus, akinek ez szempont, annak a kombit ajánlom: a hátsó ülés nem dönthet?.
Az enyém megbizhatónak bizonyult, nem hagyott cserben eddig soha, külföldön többet vezettem mint itthon, Angliában 9 éve nincs lancia, de ez nem okozott gondot mert ott nem volt gond vele, és igazi kuriózumnak is számitott, pláne a magyar rendszámmal, igaz itthon sincs sok belöle.
- fedélzeti computer részegység csere 82 ezernél,
- komplett computer csere 101 ezernél,
- komplett hüt?rendszer csere ugyanekkor, ez utóbbiból csöpög? folyadék okozta -mint ekkor kiderült- a computer meghibásodást mindkét esetben;
- központi zár javitás 103 ezernél.
SPQR, elégedett voltam velük
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Thesis |
Verdikt | (7.6/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)