Igazi olasz presztízs
Nagyon jó autó.El?tte Themám volt, az is jó volt, a Kappa az teljesen más!Érezni , hogy olyan "tankosan" van összerakva,igazi cirkálósan fekszik az úton.Semmi belzaj, 140-nél is csak szinte a mérsékelt szélzajt hallani benne, motorhangot szinte nem is.Rendkívül meg vagyok vele elégedve,a fogyasztása nekem még állandó légkondi használattal sem megy városban 9 liter fölé!A váltója olyan mint a vaj,igaz hátránya, hogy a Kappába az olaszok csak 5 fokozatú váltót raktak, pedig egy 6-os el kelt volna bele.A futóm? az hasonlít a Thema-hoz egy kissé, alacsony sebességnél azért érezni a gödröket városban,míg kb 80-felett már csak ringatózik lágyan a kasztni, mintha valami csatahajón lennénk a békés vízen.Ez már nem a sportos Lanciák közül való, a váltó sem úgy van hangolva.
A formája gyönyör?, sokan megnézik, volt hogy parkolóban leszólítottak, és megnézték az autóm, pedig E-s Merci mellett álltam,mégis ez érdekelte az illet?t, mert ilyet nem nagyon látni, mégis gyönyör?, olasz presztízs.Dagadt is a mellem...
Szinte alig kellett ezidáig hozzányúlni, 2 gömfej+ 1 vízpumpa cserém volt, ezenfelül a megvételkor számítandó kötelez? cserék( szíjak +görg?k)
Elektromos gondom, inkább csak bosszantó jelleg? volt,a központi zár néha a vezet? oldalon ragad, ilyenkor távirányítóval nem nyílik, visszazár, ha viszont manuálisan nyitom(kulcsot a zárba dugom), akkor rendben van.
Mivel ez a dízel 5 hengeres a hangja belül is gyönyör?, nagyon halk de morgós, mint akár egy BMW 6 hengeres td.Nem szaporítom a szót tovább, a jókat még sorolhatnám, rosszat meg már nem tudok.
- jobb els? talpas gömbfej
- jobb kormányösszeköt? gömbfej
- vízpumpa csapágy(m?ködött, de már kezdett hangja lenni, ezért csere)
Egyik autószerel? barátom szervízelgeti a kocsit, igaz nemigazán volt mivel bajlódni eddig!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 32000 |