5 méternyi kényelem
Két és fél éve vettem , egy büntető /2.4 JTD 175 ló / 156 -os kombit kinőve.Volt már sok olaszom a kicsitől a nagyig ,igazi fan révén csak nagy olasz vas jöhetett szóba. A 166 -os túl szűk hátul ,és egy Y, egy Delta,és egy Lybra emlékével újra kényelemre vágytam. Több lepattant darab után egy olasz-magyar chartervasat választottam 2001-ből.HÚÚÚÚ !
Nagyon nagy!A gyereket csak úgy tudom nevelni ,hogy hátradobok valamit mert nem érem el őket ,a jobb egy nincs már abban az intim közelségben hogy a sportkanyarban ölembe hajtsa fejét,nyaraláskor 5 embert és bőrőndjeit gond nélkül nyeli el .De nézzük a mozgását.Mint említettem egy 20 szelepesből emeltem le magam a robogó kategóriába.De nem annyira gáz,a hangja kifejezetten selymesebb,három izzitógyertyával is minusztizenötben indul,és egy hozzáértő motoroptimalizálás után 158 lóval megfutja a kettőtizet. /Öregszem/ Gyalázatos használatban megkéri a 10.5 et, de normál vegyesben 8-cal beéri.
Az eddig megtett 45 e. km alatt csak a rádiót kellet csavargatnom ,a kötelező szervizeken kívűl nem várt egyéb törődést. Én bántam kicsit mostohábban a kelleténél vele,egy fekvőrendőrrel meztelenre vetkőztettem az alját,igy egy bontott kartelt kapott, ill. mostanában nem engedi be a mamát a helyére a centrálzár.
Lassan a kora miatt eladósorba kerül ,de nincs használható alternatíva helyette.
- centrálzár a mama oldalán,kétszer lezúztam a kartellt,
- zabálja az izzókat
Józsi