Érzékeny Ékszer
Új autót vettem, kitűnő feltételekkel, csodálatos megjelenéssel, attraktív belsővel. Ebbe a dizájn-ba mindent beleadtak, egy ékszer lett. A teljesítménye fantasztikus, szinte nem is igaz, hogy egy 1.6 literes diesel-ben ül az ember. Kétezres benzines motoros autókat utasít maga mögé. A 125 lóerőhöz nagy forgatónyomaték társul, és rengeteg extra. Nekem ez a kocsi munkaautó, ezzel dolgozom, és hobbi célra van egy BMW 645 Ci-m, de azt kell, hogy mondjam, hogy ha a Lanciában autózom ugy érzem, hogy egy jól kitalált egyedi járműben vagyok, és a teljesítményt leszámítva nem kissebb a komfortélmény. Az autó olasz, és nekem már nem egy olasz autóm volt,és talán azért szeretem őket, mert nem jellegtelenek, mint japán, vagy francia társaik. De megvan a hátulütője is. A magyar utak 30 ezer kilóméter után kinyírták a teljes kormányművet, és cserélni kellett. Hát ez volt az autóm igen komoly szépséghibája, és ha nem adtak volna kiemelkedően jó garanciális feltételeket, ez több száz ezrembe került volna. Kicserélték, ugyanolyan mit előtte, de vajon meddig?
- A komplett kormánymű.
Autó Méri Debrecen.