Igazi Olasz sportautó
Jó tulajdonságok: Sportos megjelenés, szép, igényes belsőtér, hatalmas teljesítmény, nagyon jó úttartás. Rossz tulajdonságok: Nagy fogyasztás 12-18 l / 100 km, sűrűn olajcsere kell és nagyon drága hozzá az olaj is. Állandóan járatni kell, ha hideg azért, hogy bemelegedjen, ha meleg azért, hogy kihüljön.
- Az autót motor és turbó hibásan vettem. Több hónap szerelőtől szerelőig járkálás után állt össze. Cserélve lett: új főtengely, új vezérműtengelyek(ezek jelenleg nagyobb sportvezérműtengelyek), új gyujtás, új gyertyák, tűzkarikás hengerfejtömítés, új vezérlés, a turbót teljesen felújítattam, a motorelektronikát áthangolták + chip tuning, nagy AC pumpa stb. + kicseréltettem a kormányművet is, mert folyt belőle az olaj. 830.000 Ft-ért vettem, összesen kb.500.000 Ft-ot költöttem, így jelenleg 1.330.000 Ft-ba van, ami semmi ahhoz képest, hogy van egy kb. 220 LE-s autóm, alcantara bőr Recaro ülésekkel, gyönyörű állapotban, gyári sportfutóművel, gyári 16-os alufelnikkel, a megjelenés és a teljesítménye önmagáért beszél. A nagy lefújószelep hatalmas fújására messziről mindenki felfigyel. Úgy gondolom, hogy ilyen nagy teljesítményű és jó minőségű autót nehéz lenne más márkából találni ennyi pénzért.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | Civic | Következő autója? | – |