A legenda álruhában
Régi álom valósult meg mikor hozzájutottam.Eredetileg Deltában akartam ugyanilyet,de ennyi pénzért rossz bőrben volt mind.Egész véletlenül láttam meg Őt,a kissé ütött-kopott külsővel,de jó állapotú full extra ,fekete bőrüléses,szürke alcantara belsejű,felújított motor(nem fúrt,nem köszörült)-turbo és a teljes hajtáslánc. Úgy gondoltam ezt meg kell néznem. Látszólag úgy volt ahogy a hirdetésben közölték,meggyőzően működött mindene bár eléggé el volt hanyagolva(kosz,retek)mindenütt,tehát megvettem. Nagytakarítás után gyönyörü luxus belső fogadott,aztán fékfelújítás sk. 70e huf. ,olajcsere 10w60 Liqui Molly 6l+szűrők 25e.huf +egyéb javítások amik után ha munkadíjat is kellett volna fizetnem akkor gatyám sem lenne már.Ezzel csak azt akarom hangsúlyozni hogy ilyen autót csak az vegyen aki ért is hozzá mert szörnyen le húzhatják,és mivel igényes a technika nem mindegy ki csinálja.Egyébként nem vertek át vele, tényleg tuti gép, de én minden hibáját ki akarom javítani. Ami a menetteljesítményt illeti kb. 200LE elég dinamikussá teszi(emelt turbonyomás),de többet nem akarok tőle mert így tartós marad.7000-ként olajcsere (nem kell utántölteni).Fogyasztás 8-25l. Ja és lefújószelepe is van ,kíméli a turbot ,és nagyot szól ;-). A megbizhatósága jó ,egyszer sem hagyta el magát pedig egyetlen,munkába járós autó.
- ABS,tolatólámpa kapcsoló,hátsó kipufogódob,termosztát,ülésfűtés,fékcsövek -tárcsák-betétek.
Én javítom,nem bízom másra.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | octavia | Következő autója? | fosvágent 120 hó hitelre |