Elegáns coupe
az autót 1 éve vettem egy kert végéből akkor is rosszul nézett ki de nem tudtam megállni hogy ne próbáljam ki hogy mit tud. Meglepő volt az auto jól feküdte az utat egész jó gyorsulása van kényelmes a fékei nagyon jók a váltója pontos és persze a műszerezettség is lenyűgözött nem nézné ki senki ebből a régi gépből hogy mit tud. aztán elkezdődött az auto megbontása egyre csúnyább kaszni hibák jelentek meg amit szerencsére egy kasznis cimbora megtudott javítani a hátsó sárvédő ív nem kapható ezért ford escortét kapta ezzel szélesebb majd 5-5 centicel. miközben a lakatos munkák folytak neki álltam a motorjának apró csavarokra szedtem szét és lényegében csak a tömítéseket kellett kicserélgetni mert nem volt benne jelentős kopás!! a futóművében cserélni kellett a gumi alkatrészeket. a teleszkópok szétszedhetőek és úgy ahogy javítani is lehet őket erre nekem nem volt szükségem. most festés előtt áll az auto kapott 2 recaro ülést előlre így tényleg kényelmes bár így a hátul ülők kényelme végképp a 0 ra csökkent. remélem akiknek ilyen autoja van szeretnének valami club félét csinálni:) ennek érdekében vagy ha csak robbantott ábrák kellenek megadom a messenger azonosítómat.:psycho844@msn.com ímél cím:psycho844@freemail.hu
- rohadó kaszni elemek, gyenge elektromos rendszer, szakadt kárpitok
leginkább magam javítgatom az autót nagy segítségemre van néhány robbantott ábra és kapcsolási rajz
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1979 |
Előző autója? | – | Következő autója? | lancia Delta Integrale |