A legjobb autóm
Ilyen jó autóm még nem volt, pedig 60 éves vagyok. Üzembiztos, kényelmes, mindennel felszerelt- beépített navigáció, tolató kamera, első szélvédő fűtés, hátul is ülésfűtés, digitális klima, kipörgésgátló, menetstabilizátor stb.
Kicsit lehetne dinamikusabb és kisebb étvágyú. A kényelme utolérhetetlen. Az egész család kedvence. Az útegyenetlenségek, rossz utak meg sem kottyannak, megy mint egy hajó a kisebb hullámokon. A csomagtartó jelentős. Vettem bele egy dögös kormányvédőt. Nem mindennapi kocsi, kitűnik a tömegből, mindenki megnézi. A 17 col miatt a gumik kissé drágák hozzá, ezt negatívumként fogom fel. Jó a színválasztéka, az enyém carneol vörös, jól kitűnik. Az ülések állíthatóak, de csak a vezető ülésnél lehet állítani a támla deréktámaszt, ami hátránya. A dupla kipufogó jól áll, műszaki értelme nincs. Előny a hátul is tárcsafék. A szervó kissé kemény a kormánynál, legalább érzem, hogy kormányzok. A navigáció csak angol nyelvű, több pesti utcánál a házszámot nem veszi be, csak az utcát.
- Semmi nem romlott még el.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2019 |
Előző autója? | Lancer kombi | Következő autója? | X-Ray |