Autók » Lada » Samara

S 1300 s

Ügyes városi ragadozó

Az autot gazos-benzines motorral vettuk 3 evesen 750 000 ert!a gazt azonnal kivetettuk es benzinnel kezdtuk hasznalni!6 eves koraig keveset futott de aztan kezeim koze kaptam...egy komplett rozsdatlanitason ment at futomu felujitas motorcsere(a gaz uzem utani benzinuzemre visszaallas utan a motor szo szerint szethullott,aluminium salak volt a motor minden kis porcikajaban)"uj"motor 60e festes kasznis munka 120e futomu meg kb 30e!mindez egy auton ami 6 eves 50 000 km el!!ezutan kezdem en hasznalni!nem volt honap hogy ne lett volna apro baja!de azt hozzateszem 1X sem hagyott ott az uton!!1Xse!erteni kell hozza kell 1 doboz szerszam es egy rakat megszalottsag hozza!az auto meg a tulajdonunkban van!10 eves egy kis kasznismunka raferne megint de mar pihizik mert most 1 Golf 3 GT TDi t keresek a mindennapi hasznalatra!a menetteljesitmenyekrol pedi annyit hogy varosban 1 kis ragadozo!kokemeny futomu van alatta 70 ig egyetlen 1.6 os se fog meg az biztos:)versenyeztem en mindennel...toledo1.6 octavia 1.6 mindel egyutt mentem ....1.3 suzuki elmentem clio 1.3 8v nagyon elmentem...hehe en szertem!sportdob forgatott felni luisi mini kormany komoly zene kokemeny futomu...jo tanuloauto tipp:kikell venni a katalizatort meg 1.5os karbit kell rarakni es akkor "harap"...a lengescsillapitokban olajat kell cserelni surubbre a rugokbol pedig vegni kell cseppet Csaladoknak nem ajanlom bar kenyelmes es a csomagtarto is viszonylag nagy,fiataloknak megszalottaknak kituno..

- elso kerek osszekotok,talpasok (legalabb 3x mindket oldalon)fo fekmunkahenger,fek munkahenger(3x)fekbetetekelol 2x hatul 1 x,fekcsovek,kezifek blovden,hatso ajto zar szerkezet,motorter:komplett motor ,1x karbi, 4x tap szivattyu,benzin csovek,gyujtokabelek,gyujtas eloszto fedel ,3xrotor,szelepfedel tomites szamtalanszor,hutoviz tartaly ,huto,ablakmoso rendszer,belter:kesztyutarto fedel zarszerkezet kipufogo rendszer kb 4X ,2xbenzintertalybol kivezeto gumi cso,jobb elso ablakemelo szerkezet 1X generator szenkefe meg nehany aprosag....

a kisvarosom garazssoran szereltettem ... jo szakemberek olcso munkadij...

Fenntartási költség (7) Évjárat 1995
Előző autója? Következő autója? VW Golf 3 1.9 GT TDi 110 Le