Ruszki szamóca
Nos. a lent felsoroltak ellenére, szerethető autó. vegyük figyelembe, hogy a hibák majdnem 15 év használat során adódtak. volt olyan hat év, hogy benzinen kívül nem kellett bele mást tenni(olajcseréket leszámítva) van egy két dolga amit nem feled az embe, pl: kézben marad a kormány, vagy nagytempónál leáll a motor, szétszáll a vízpumpa. Mindezeket figyelembe véve azért olcsón tákolható strapaauto, nagy fogyasztással zajjal. nem utolsósorban megtanul autót szerelni az ember. szeretjük.
- A rend kedvéért állítsunk fel egy sorrendet. Kezdem az autó elejétől. Szóval: lámpák bemattultak, fényezés szintén,hűtő két alkalommal cserére szorult, vízpumpa szintén, kiegyenlítő tartály szintén kétszer.biztosítékpanel,féltengelycserék megnemmondom hányszor,kipuffogórendszer a leömlőtől kezdve végig, motorfelújítás vezérműszíjszakasás miatt(nem az autó hibája) gyűrűzés(ez már később, a kevés kilóméter miatt) aztán gömbfejek, féktárcsák párszor, fékcsőrendszer. komplett műszerfal, kormánykerék, ülések, kárpit(elhasználódtak) csomagtér zár istentudja hányszor, emelőteleszkóp, fékdobok, kézifékrendszer, fékcsövek. fékmunkahenger(a főfék is), hátsó lámpák, hátsó ablaktörlő. az olajcseréket nem említeném. Az összes műanyag belső alkatrész nagyon gyenge. eleite hetente csrélgettem az ablaktekerőket, aztán később meguntam. a háromból egy ajtó biztosan nem nyílik,
Csongrád Veréb Gyula, Csobán József.
Gyorsak, semmi kifogás nincs rájuk, szépen dolgoznak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1988 |
Előző autója? | – | Következő autója? | opel astra g |