Orosz 2
rendetlenked? gyújtás és a néha széteds? karburátor....ennyi az igazán rossz benne ja meg a kasztni(szánni kell rá akár 200 ezret is de akkor meghálálja)
a jó??alacsony fogyasztás(ha odafigyelek akkor 6 liter és ez mért ....ha a sebességre akkor 8 de én egyszer télen kihoztam 9.3-at el?tte melegítés utána min 130)
nagyon tud szamarához képest menni....nálam 180 volt a max és akkor még ment volna...a bátyám észre se vette és egyszer csak a mutató valahol a h-nál volt persze ez lejtmenetben és autópályán de ez kb 200!!!!!!! egy 1.3-as autótól
ha kell akkor lehet pakolni nem kell sajnálni és az ezeröcsihez képest kánaán vezetni igazi n?nek való hozzá képest(feleségem szereti vezetni)
- állandó gond volt az elektronikus gyújtás:jeladó elektronika és egyszer a trafó összesen kb 20000Huf - karosszéria egyszer egy barom miatt(szétnyomtam a dacia1310 oldalát szamarának meg az eleje meggy?r?dött biztosító 130000Huf utalt a szervíznek aki ocsmányul festett) 3 évre rá jöttek a rohadások komplett karosszériamunka ahol kellett és festés 120000Huf - sebességváltó szétrobbant(el?tte nap voltam vele Grazban!)csere 35000Huf - kisszervíz 80000km-nél(kuplungozás váltócsere m?szakira felkészítés) - amúgy csak a kopó alkatrészek cseréje volt szükséges - Most 110 000 km körül nincs rendben a kocsi CH-ja...hát igen hajtókarcsapágy gyűrű és szelepszárszimmering cseréje megoldotta a bajokat...:D - 150 000 km befejezte a pályafutását......
családban rendeztük le.....
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |