Nekem nagyon bejött!
Tökéletes A-ból B-be autó! Kényelmes, megbízható, keveset fogyaszt(országúton/autópályán nem lehet 6l fölé vinni, finom gázpedálhasználat mellett inkább közelít az 5l-hez), otthon szerelhet?, viszonylag olcsó alkatrészek, alacsony fenntartási ktg.-ek, hatalmas csomagtartó, jól eltalált futóm?, agyonvághatatlan motor, autópályán könnyedén tartja a 140-150km/h-s tempót, végsebessége 160km/h, tudom, hogy nem egy rakéta, de legalább nem csábítja a vezet?t felel?tlen száguldozásra! Viszonylag jól gyorsul, egy-két nyugati autónak könnyen meglepetést lehet okozni! Fél Európát bejártuk vele, 500-600km folyamatos vezetés után is kényelmes, nem gémberedik el benne az ember! Bárhova el mernék vele indulni, biztos lennék benne, hogy nem hagy ott sehol!
Formája mai szemmel nézve már nem nevezhet? trendinek, nekem viszont nagyon tetszik! A bels? m?anyagok tényleg nem túl igényesek, a m?szerfal sem éppen a formatervezés csúcsa, de minden megtalálható rajta, ami a vezetéshez kell, és semmi sincs rajta ami nem kell(pohártartó, ilyesmik)!
- Feszültségszabályzó(900Ft)
- Féltengelygumiharangok(400Ft/db)