Moszkva fénye
Alapvet?en szerettem, bármi baja volt olcsón lehetett - akár házilag is - javítani. Bár egyszer-kétszer szinte az út szélén kellett hagyni, de bejártuk vele fél Európát szerencsésen. Újonnan vettük 1-2 évig gond nélkül bírta, aztán lassacskán jöttek a kisebb nagyobb gondok, de valahogy mindig rá lehetett jönni "megsúgta" mi a baja, érdekes hangok stb. Kicsit zajos autó, f?leg nagyobb sebességnél szélzaj, de autópályán is jól tartja akár a 160-at is. Kis fogyasztása viszont meglepett engem is - Ladáknál nem erre számíthatunk - nagyon alacsony 5,5-7 liter/100 km. A m?szerfala tetszik, "Moszkva fényei" világítanak rajta (hasznos ledsor jelzi a különböz? folyadékok alacsony értékét, erre mondják, hogy Moszkva fényei világítanak benne :-) ). Kicsit pénznyel?, de nagyon olcsón lehet alkatrészekhez jutni.
- A teljesség igénye nélkül: fojtószelep szögjeladó (garanciális csere), kilométeróra kihajtás csere (garanciális csere) majd még egyszer fojtószelep szögjeladó (garanciális csere). Aztán generátor (1500Ft-ért javítva), vezérm?szíj csere (érdekes hangot adott, 4000Ft), termosztát (2000 Ft), gyújtótrafó (26000Ft), vízpumpa (4500Ft+h?t?folyadék), komplett fékgarnitúra csere (betétek, tárcsa, dob mert "remegett" a fék, kb 22000Ft), és végül még egyszer a vízpumpa (6000Ft+h?t?folyadék) majd még a kilométeróra-spirált is ki kellett cserélni.
Illés Autóház, Miskolc. Jó árak, jól dolgoznak.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (4) | Vezetett km | 112000 |