Megbizható, ha karban van tartva.
Elégé drágán vettem és még neoluxal volt át kenve. Szal rozsdás volt és még a m?sziki vizsgán se ment volna át emiatt. Most gondoljátok, hogy megbizhatatlan volt a kocsi? Hát bele nézzel a motorban és a gyertya kábel rozsda madzagaikal is tökéletesen müködött. Haver profi autó szerel?, már fújjolta. Viszont mikor meg nézte alaposan szét szedte, mondta hogy ez zsir újj motor. A karbi vacakolt, de csak mindig pucolnom kellet. 160 al simán ment, soha nem robbantam le sehol.:D Igénytelen, túl jól f?töt a ventim. Télen derülnek ki a dolgok. Ha pöcre indul, akkor tényleg zsir autód van. példa: A suzukis csak nézet, mikor -18 fokban 1 hetet állós kocsim pöcre beindtottam.:(erölködve,d e egy fordulatott ment és simán beindult gyenge aksival.:) A suzukis Részletre vette és még télen be se indult nekem 10 perc: els?. 5 perc ajtó zár lehelés melegités. második. 10ms beinditás. harmadik. 5 perc melegités a szélvéd? jégtelenités: Erre se volt sajna pénzem. Egy poénos lerobbanás: pápáról mentem haza pestre és haveromnak tettem szivességet. A kis lány el terpeszkedet hátul, mert álmos volt és elterült csak a lopás gátlomat le kapcsolta. Nya 2hetes volt a járgány és én láma be le néztem a motorba. Gondoltam jó tanult ember módjára megnézem van e szufla? Elöször is kezembe maradt a zsinor a dugó meg a gyertyán.:D Semmi szerszám se volt nálunk. Szidtkózóttam, mikor nagy nehezen azt az egy darabot vissza tetük.:))) Aztán jöt menjünk végig a folyamatokon és hol kezdek: Na akkor derült ki a turpisság.:D Szidtam magamat, de azóta nem csinált velem ilyet. A többi hozzá szóllással függetlenül én meg voltam elégedve, igaz rozsdásodot és voltak hibáik. Ennek ellenére ez kocsi volt a javából. Sok trükk közül az egyik: 100KM 4.5 hogy is evett meg? Most ti azt mondjátok hazudok: norbesz@c2.hu Lehet irni. Kis müszaki: dupla torkos karburátor ha félig nyomod gyorsul, mikor padlót nyomsz akkor nyilik meg a második torok az zabál. Ha félig nyomod a gázt, akkor városban is max 6litert fogyaszt, de lassu lessz az utazás dugoban észre se veszed.:D
Meg könnyen elopható a kocsi, ha nem is ellopni akarják: Soha ne hagy bent értéket benne. Ezt nem irom le miért, mert ez a ti érdeketek.
- Kipufogó(Leszakitottam), Zár, óninditó elektromos része,
Haver csinálta Ólcson.:)