Autók » Lada » Samara

S 2109 1,5

Made in CCCP

Egy hete vettem az autót. Átadáskor minden ok volt rajta, aztán másnap egy felüljárő majndem tetején egyszer csak se kép se hang. Mint másnap kiderült az alapjárati mágnesszelep szét volt barmolva valamint az ukrán benzin miatt eldugult a karburátor. A jó hír, hogy az olaj volt a legdrágább alkatrész. Jelenleg új szűrők vannak benne, az olaj le lett cserélve, valamint: gyerták, vezérműszíj, ékszíj. Jelenleg soron van: a hátsó kipufogó dob, gumiharangok, biztosíték tábla ( valami sose megy pl.: ablaktörlő, reflektor.....). Valamnt az alján van pár elkorodált rész. Ezek javítva lessznek.

- Alapjárati mágnesszelep, karburátor dugulás, vezérműszíj, ékszíj, biztosíték tábla,

Ismerősöm

Fenntartási költség (10) Évjárat 1993
Előző autója? Következő autója? Az álom egy tepsi cadillac.
Verdikt (7.3/10)

Lada Samara