Autók » Lada » Samara

S 1,3

Lomha de massziv,megbízható tank

2006 Juniusában vettem Csopakon,105 E pénzért, 18 évesen, megkimélt állapotban. 3 ajtós, 4 sebességes, előttem egy öreg bácsikáé volt aki hetente 2szer járt vele szőlőbe, hihetetlenül megkimelt állapotban kivéve hogy a 4 dugattyu közül az egyik besült, azt cserélni kellett. Rozsda egy szál se, külseje-belseje szinte gyári állapotban volt, üléshuzat kissé elkopva. pontosan 2 éve használom egyetlen egyszer hagyott ott apro kontakt hiba volt a motortérben amit kb 1perces érintkezőcsiszolás útján sikerült orvosolni. 7 és 8 liter közt eszik, egy dolgot nem lehet vele: száguldozni. 110 maximum, gyorsulás mint a reumás csiga, autopályan elozni vele nem biztos, hogy szerencsés probálkozás.kibírt 5 (!) Veszprem -Ausztria utat oda- vissza, egy muksz nélkül valamint egy Veszprem .- Rijeka utat szintén gond nélkül.( 1000km, hegyeken, havon keresztül is)
amit nem szeretek rajta: a szine. papir szerint kávébarna szerintem inkább fosbarna.
Télen csak tökig kihuzott szivatoval indul, alkatresz es javitasi költsege viszont meglehetősen alacsony.
Megbizhato, olcso fenntartásu auto, amig nincs pénzed másra megteszi. "Betegsége" a korrózio, mndenképp érdemes az alvázat olajjal lekezelni és akkor nem rohad.

- 1 db dugattyu (elégett) csere : 27000 ft
- gömbcsuklo -borító gumiharang 5000 ft