Jóbarát, de lélekkel
A kocsi 3-4 személy részére kényelmes, városon belüli közlekedésre kiváló. Hosszabb távú "túrákra" csak akkor ajánlanám ha jó m?szaki állapotban van vagy a nyaralásra/sielésre való elindulás el?tt egy szerel? átnézi.
Fogyasztása városban olyan 9 - 9.5 liter, autópályán 7-8 literre csökken.
Fenntartási költsége alacsony. Ammenyiért egy "nyugati kocsira" ránéznek a Ladaboltban (www.ladabolt.hu) egy zsáknyi alkatrészt lehet venni - tényleg. Minden kapható hozzá, a fennt említett boltban készségesek az eladók, interneten van árlistájuk !!! és a szerel?met is ?k ajánlották (lásd lennt)
Els? kocsinak kiváló. Egy két karc nem árt neki, mint ahogy a földút sem.
Ahogy azt mát sokan írták el?ttem ár-érték arány kiváló.
Megjártam vele a Horvát tengerpartot és csak egyszer robbantunk le. De e történethez hozzátartozik, hogy kb. 35-40 fokban egy jó 40 kilóméteres dugóban araszolgattunk kb. 2 órát az autópályán. Megállt, nem indúlt tovább (talán a túl meleg miatt, vagy a fúvóka tömödött el) egy óra várakozás után, megállt mellettünk egy magyar Audi A6-os egypár szimpatikus sráccal (köszönöm nekik még egyszer) és el? a nálam lév? beköt?kötél (aki tudja mi az a beköt?kötél az ne röhögjön) segítségével behúztak. Ahogy a dal is mondja "kettesbe be" majd kb. 300 méter után beindúlt és simán elértük a tengerpartot és egy hét nyaralás után vissza is értünk vele.
A történethez hozzátartozik az is, hogy elég sok autó robbant le azon a szakaszon pl. el?ttünk 150 méterrel egy vadonatúj VW Passatnak dobta le a rendszer a h?tóvízcsövét.
Én szerettem.
- Karburátor, Szilent blokkok, trapézok, gumicsövek, kuplungtárcsa, f?fékmunkahenger.
- Soknak t?nik de összköltségében kb. annyi mint egy új kocsinál a márkaszervízben egy 30000km-es átvizsgálás
Szabó Jani (nagyon rendes, segít?kész, csak jókat tudok róla mondani és bárkinek ajánlom)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1989 |
Előző autója? | Bogár 1300 | Következő autója? | Ford Mondeo Turnier 2.0l |