Goodto car
12 évesen vettem, én vagyok a 2.(!) tulaj. Ennek megfelel?en eléggé rendben volt. A fogyasztás elmegy: nyáron igen jó, városon kívül ha tolod neki (140-150(!)-nél) sem megy 7,5l fölé. Ami igaz: télen (mínuszban) nem szereti a várost /8,5-9 liter :( / -de f?t, nagyon!
Ha a cserélend az alkatrészeket, és betartod a csereperiodusokat, akkor nem lesz gondod! (...és fillérekért kapni hozzá mindent, szinte bárhol!!!)
Kissé zörg?s belül, köszönhet?en a csodás min?ség? müa.alaktrészeknek, de ez orvosolható, s?t orvoslás után kifejezetten halk a járgány (motorhang, menetzaj kifejezetten halk egy ilyen korú /és származású:) autóhoz képest)!
"Szerintem 10 év fölött a ´legolcsóbb´ kocsi" - nagyon olcsón hozzá lehet jutni, és a fenntartás - az olcsó alkatrészek miatt - sem fog földhöz vágni! Mivel nem megy rosszul (0-100 ~14sec), és a végsebesség sem a legrosszabb (~155-160km/h) még ma is használható járgány. Természetesen vannak meghibásodásai, de miel?tt ´lehalna´, azt biztos, hogy valamilyen formában még id?ben jelzi, van id?, illetve jópár km azt kicserélni még a probléma el?tt. Nálam nagy gondok még nem voltak (130e km van a Ládában), ami elromlott inkább csak kissebb bosszúságot okozozott, könnyen javítható / cserélhetó? dolgok voltak. (Engem még nem hagyott ott sehol - igaz egyszer eltöm?dött a karbi és leállt a pályán, de akkor éppen kölcsönben volt... :)
Az én ´példányom´ éjszakánként garázsban van (lehet hogy ezért(?)), de még nem rozsdásodik /A szüleim 1200-ese ilyen korban már rendesen ´habosodott´ anno :)/.
A beltere egész tágas, és ledöntött hátsó üléssel egész termetes dolgokat is képes elnyelni - ez egy kifejezetten jó tulajdonsága!
Szóval ha átmeneti megoldás kell olcsón, akkor ez az!
u.i.:
Ja, ha el kezd "szólni" a vízpumpa akkor 250-300km-en belül azért cseréld ki, f?leg ha tolod neki.... /igaz a szelepcsere sem drága, de... :))))/
- vízpumpa - 100000 km-nél
- t?szelep - 125000 km
- f?téscsap
- ablakmosó szivattyú
- ablakmosó tartály
- keszsty?tartó ajtó :)
Gy?ri Autószervíz (el?z? tulaj /0-12év/)
K.Z. (Gy?r) (12év- )
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1990 |