Ez egy európai színvonalú autó, cimborák!
Ez egy európai színvonalú autó, e célból tervezték 86-ban a szovjetek és sikerült is nekik! Formára veri a Golf II.-t, kocka Escortot, cseppKadettet, szal jól pofára estek annak idején a "nagy márkák" desing?rei. Min?ségre okés, tetszik a beltér, királyok az ülések mind látványra, mind kényelemre, az ajtókárpitok íveibe egyszer?en szerelmes vagyok... :) A motor faszán néz ki kívülr?l is, csendes, karbis szinten egy kész éhez?m?vész... Ahhoz képest, hogy 65 lovas, húúz, mint a barom. Futóm? nagyon állat, korszer? felépítés?, ennyi.
Szeretnék a közeljöv?ben finn Baltic modellt vásárolni használtan. Ezek a Samarák légzsákkal, klímával készültek Finnországban a Valmetnél, Porsche Boxsterek, Volvo C70-ek társasagában.
ADIOS!
- Szinte semmi. Megbízható gép ez, akármit is ír a többi Samarás. Ha szutyok magyar kisipari 5 Ft-os alkatrészekkel szereltetitek, akkor ne csodálkozzatok, hogy egy félkegyelm? csacsivá amortizáljátok...
- Én f?leg nyugati, márkás alkatrészekkel szereltetem (de a gyári orosz cuccok min?sége sem vészes)
Bosch szervíz
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | Samara 2109 | Következő autója? | Samara BALTIC klima 1.5injektor |
Verdikt | (7.5/10) |