Autók » Lada » Samara

S 1.3-al bármikor bárhová...

Ennyire tuti gépet!?

0 kilométeresen vette a faterom, mindig rendben tartotta a gépet és én is vigyáztam rá. 5 évig semmi az égvilágon nem volt vele aztán jött a generátorban a fesszabályzó szénkeféje nem említésre méltó összeg. Aztán jött egy kis szívás vele, a vízpumpa megadta magát eresztett mint az állat. Vettem újat, de volt olyan amelyikkel 11 Km-et mentem és már nyikorgott is ! Nem tudom mennyit és milyen gyártmányokat vettem , de néha 400 Km bírt néha kevesebbet néha elment 1000 is ! Aztán találtam olasz gyártmányút na az megy benne azóta is...
17 év alatt felépített az autó a faterom főnökének a házát + a mi házunkat + Kazincbarcikán egy mini betonüzemet !!!
Lehet, hogy hihetetlen, de mindenki azt mondja, hogy ez az autó egy csoda. 2007 Június van és még mindig megvan , nem is adjuk el annyira megbízható ( nem érdekel mit mondanak mások ) ! A föld bármely helyére el merek vele indulni és nem kell benzinkút sem hozzá, autópálya tempó fogyi ( 130-al ) 7, városi 7,7 nem nagyon volt több, pedig pesten dolgozom.... és rugdosom is neki ha rámjön az epcó....
Kegyetlen megbízható gép ! Lehet, hogy a titok a Tesco-s olajban + a Prolongban van ???

- - Motorgenerál 160000 Km-nél elmentünk 60000 Km-t olajcsere
- nélkül ( nem értem, hogy felejtettük el !!! ) 80eFt
- - Biztosítéktábla szarakodott ( megoldottam )
- - Hátsó lámpa szintén zenész ( fixre forrasztottam az érintkezőket )
- - Kuplungtárcsa 3 db + 1 szerkezet 15eFt
- - Féltengelyek ( 338000 Km-nél !!! ) 12eFt a 2 db !
- - Generátor csapágyak ( 270000 Km ) piti pénz
- - Kerékcsapágyak az összes ( 280000 Km ) 16eFt
- - Vízpumpa hegyek kb.:7 db( szarokat gyártanak, csak az olasz lett jó ) nemtok árat, nem érdekel...
- + a szokásos kopó alkatészek ( fékbetétek, gumik, stb )

Csak én nyúlok az autóhoz, mert a szervizek egy nagy szarok !

Ha nem vagyok otthon akkor a haverom aki ért mindenhez egy kicsit.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1990
Előző autója? 353 W Következő autója? Rover 75 már van és ez is király !
Verdikt (7.7/10)

Lada Samara