Én pityeregtem, amikor elvitték!!
Az autót 94-ben vásárultuk.sokszor volt hosszabb távon használva(360km) és nem volt jellemző rá a megbízhatatlanság.én csupán 2 évig használtam hivatalosan(jogsi..)de akkor aztán mindent bele.1-es 90,2-es 130,3-as 160,4-es..szerintem lefordult volna az óra(180) ezért "csak" 178-at mertem vele menni.igaz ilyenkor szemmel követhető volt a benzinmutató mozgása.de 110-nél nem evett meg 7!!! litert.imádtam mert még másodikban is megnyikkant a gumi.autópályán emelkedőn négy személy+csomagok 160! ugyanakkor mindig lehetett rá számítani ha baj volt(nem azt mondom,voltak problémái de mindig sikerült megoldani.) sajnos aztán szükségessé vált egy karosszéria javítás(kisebb koccanások+rozsda) és egy igazi szakbarbár végezte.szétdobta az autót és legalább egy hónapig állt nála.aztán meg 3 nap alatt lefestette és összepakolta.na olyan is lett.utánna történ egy kis baleset,elégett a kuplungtárcsa.itthon cseréltük és mivel megkellett bontani a futóművet utánna az sem lett az igazi.az utolsó télen már profinak kellett lenni,hogy beindítsa az ember(de azért mindíg sikerült:).én azért nagyon imádtam mert sok embert megleptem vele és sok emlék fűzött hozzá(pl. utaztunk benne 12-en is.. :) majdnem elfelejtettem a legnagyobb előnyét:ha kell egy alkatrész a legkisebb faluban is van egy üzlet ahol megveheted egy ezresért sőtt, lehet,hogy be is szerelik.
- generátor (volt egy idő amikor minden úton cserélni kellett,de ahogy jött el is múlt).1x teljesen elégettem a kuplung tárcsát,1x akksi negatív kábel, ajtók lógtak, zárak, csomagtartó teleszkóp,gyujtás kábel, töménytelen rozsda..
apám egy nagy haverja.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1989 |