Autók » Lada » Samara

S 1.3

Csak er?s idegzet?eknek-az orosz horror!

10 éves korában vettük(trabant után ég és föld)meg egy neppertöl(hosszas keresgélés után) ami a legelfogadhatobbnak tünt a sok szakadék után.Elsö héten kiderült ,hogy az autó elözö gazdái a legkevesebbet sem áldoztak rá, a kartelban majd 2 cmvastag olajsár volt ami csak leszerelve tisztult meg ezután 3(!)egymásutáni gyors olajcsere,mig tiszta lett az olaj.De a többi:teljes kuplung csere,féltengelycsukló és az összes gumiharang cseréje,vez.szijcsere,elosztó fedél rotor csere,alvázvédözés,dobvédölemezek beszerelése,teljes fékjavitás,és még sok aproság.ezután bizva az autóban kirándulni metünk de 20km mulva kiggyuladt az olajnyomás lámpa rövid utszéli szerelés után hol jó volt hol nem -ezután visszafordultuk gondolhatja mindenki mit kaptam a nejemtöl.késöbb kiderült hogy valszeg az orosz elektronika volt kontaktos ezért jelzett.Aztán volt még :fogaskoszoru leugrott a lendkerékröl,a vadi uj benzinszürö két hét mulva nem engedte át a benzint.A hátsó kipufogóban (2éves) összeomlott valami és lefolytotta a motort.Szóval rengeteg bosszantó dolog volt vele,de sikrült gatyába rázni,kényelmes volt(a trabi után).Mikor kezdtek elöjönni az elsö jelei,hogy kasztnizni kell,már én is besokalltam meghirdettem az elsö vevö aki megnézte alku nélkül elvitte.Nagyon sajnáltam-ennyi kinlódás után a ráforditott energiát is-de boldogitson mást.

- Relytélyes olajnyomás,leesett fogaskoszorú,500km után nem benzin átereszt? szürö,szétesett kipufogó belsö,kuplung teljes csere,féltengelycsuklo,sürü kontakt hiba a hátsolámpánál stb

saját javitás(szerencsére igy olcsóbb)

Fenntartási költség (3) Évjárat 1992
Előző autója? trabant 601 Következő autója? opel corsa