A csodaverda
Amikor megvettem én voltam a legboldogabb ember a világon - megvettem életem első autóját. Alapból ne volt rossz állapotban az autó, kevés pénzt és rengeteg energiát fektettem bele amely a megtett km-ek után átfordult sok pénzbe és rengeteg befektetett energiába és még annál is több időbe. Az elején 0-100-ra: 24 mp, fogyasztás 8-10 L, végseb.: 135 km/h, amikor eladtam 0-100-ra: 14mp, fogyasztás: 6,5l ( a két évre tekintve 6,7 az átlag ), végseb.: 160 km/h-ig mertem nyomni 3 személlyel és tele csomagtartóval ( talán még 5-10 km/h birt volna, csak megállni lett volna művészet ). Nagyon szerettem bár az összes szabadidőm ráment ( a pénzről nem is beszélve ) így lecseréltem egy suzukira amely sokkal gazdaságosabb ( alkatrész fogyasztást :) tekintve ) mint a szamcsi.
- kötelező szervízeken kívül fékrendszer teljes csere ( amely csere után még a műszakin is majdnem megbukott ), karbi felújítás többször is, komplett motorfelújítás ( kispénzü embernek horror összeg, nekem is az volt ), gumicserék, nagyon sok kis apróság amelyek egyenként kis összegbe kerülnek de összeszámolva nagyon sokra jött ki.
Sok-sok nagyokos szerelő ( volt aki majdnem rámgyújtotta a kocsit )
Fater legjobb haverja
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |