Lada! ez egy életérzés!
Üdv!
Mindig is nagy lada rajongó voltam és vagyok is, jaaa és talán még leszek is! :D
Igyhát megvettem amint pénzhez jutottam.
Persze az első ladát amit megláttam, mert hát minnél elöbb kellet!!!
A vételnél tudtuk hogy motorgenerál kell mert ette az olajat kékesen füstölgött. De ezt belekalkuláltuk. Igy megvettük.
3héttel később kész a moci. "Bejáratás" hát ezt nem nagyon tudtam betartani hogy 2500-3000 fordulatig forgassam. Iszonyat jól ment a szerviz után igy néha kellet forgatni! :D
De sajnos jöttek a gondok. Péntek éjjel kb 3kor kiszakadt a jobb első gömbfej. az auto csuszott vagy 15-20métert "kitört" kerékel. Meg hát az első 4 hónapba 1 hét nem telt el úgy hogy ne kellet volna szerelni. Ami el tud romlani az ezen el is romlott.
De az esős napokon nyujtotta vezetési élmény ..................... nem tudom szavakba foglalni. 10es skálán 20-as!!!!!
Iszonyat jól lehet vele driftelni.
meg hát a lada feeling!!
És ez az ami kárpótól a sok szereléssel töltött időért.
Ha elromlott valami azt max 5000-ft bol ki lehetett cserélni. És nem heteket várni a szervizre. Max egy délután és már kész is volt! És mehetett ismét a csapatás. Ez egy élmény auto.
Akinek nem volt és megteheti és persze van egy kis mersze hozzá az vegyen egy ilyet. "játszós" autonak akár! ;)
- Hááát hol is kezdjem??
- Sikerült kifogni a város legjobban lerugottabb ladáját!
- Motorgenerál
- lengéscsillapítók
- kipuf rendszer
- fékdob
- göbfejek
- abalktörlő motor
Fater! ;)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | 1.1 | Következő autója? | Toyota vagy valami japán netán német |
Verdikt | (7.4/10) |