Iszonyatos keresztbemen?s
Vw Polomat cseréltem le erre az autóra ami nem igazan bírta azokat a megprobaltatásokat amiket én okoztam neki.Ezzel az autóval teljesen elégedett vagyok,igaz már régóta ilyet szerettem volna mert nagy ralli rajongyó vagyok és köztudottan ott ezek a legnépszerübb autók-hajtásukból adódóan.Egyszer?en imádom ezt az autót és bár az igaz hogy elég sok mindent kell változtatni ahoz hogy sportos legyen,ezek igen kis költségvetés?ek.Igen a tuningról van szó amit nem a cicás napvéd? és a m?gyantába öntött szarvasbogár jelent(és nem is a kis karácsonyfa a m?szerfalon).Meg lehet tanulni vele igen látványosan közlekedni.Meg kell hogy említsem a motorját,mely egyszer?-olyannyira hogy a m?szert nem igényl? beavatkozásokat otthon egy lengyelpiacon vett szerszámostáskával el lehet végezni.Ráadásul ha nem tescós motorolajat teszünk bele és nem spékeljük meg még ezt azzal hogy ezt csak 25ezrenként csréljük-kiváló és hosszú élet? lesz er?forrásunk.nagyon sajnálom hogy az autó, a márka presztizse a béka segge alatt van-köszönhet?en a kissebbségnek és az autó állapotára nem figyel? gazdáknak-az én autómat nagyon szivesen rendelkezésre bocsátanám bármelyik autos ujságírónak hogy hasonlitsa már össze egy 95ös swiftel!egyébként ha normálisan autóznék vele akkor beérné 7-8 literel is.de normálatlanul gumifüstölösen eszik 10 liter környékén
- Egy szétrobbantott kuplung-125000
- Egy kettétört difi-3000
magam csináltam mert ez még olyan amit lehet!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | polo 1.6 95´ | Következő autója? | csak lada utana egy kis lépés és impreza wrx |
Verdikt | (7.9/10) |