Autók » Lada » Nova (1981)

Nova 2105

Imádtam

Egész jó állapotban vettük, még ha jól emlékszem decemberben kellett elmennünk érte Zircre. Közös jószág lett, mert felesben vettük az ősökkel, mert akkor még úgy voltam vele minek saját autó, egyébként egy 1996-os évjáratú „mi autónkkal” közlekedtem, ami az akkori barátnőmé volt. A kocsi maga megbízható csak nehéz volt hozzászokni a hátsókerekes fílinghez, pláne télen! Szerintem minden Ladás ismeri ezt az érzést! Király, csak az ember ne akarjon a jeges kanyarból padlógázzal kijönni!
A hibái ellenére imádom, mert sokszor segített a bajban. A teherbírása kiváló, szegény elvisz bármit bárhova, csak nem kell vele száguldozni! A száguldásról annyit hogy a 150-et viszi de, akkor már az üzemanyagszint-jelző is felgyorsul. Megtanultam, 80-100 között tartani a mutatót!
Sajnos a munkám miatt búcsút kell vennem tőle, és az én részemet is felajánlani az ősöknek és saját autóba fektetni, de egy biztos a Lada az egy külön kategória a maga szépségeivel, és hibáival egyaránt! Azt mondják, aki megtanul Trabantot vezetni, és télen balesetmentesen közlekedni egy Ladával, az már tud vezetni! Szerintem is így van! Hiába lesz szép új autóm azért a Ladát még párszor elkérem, a szüleimtől!

- csak ami elektromos (világítás + visszajelzők), motorikusan tökéletes

Fater cimborája (szó szerint éjjel, ágyból felkeltve is megcsinálja csukott szemmel!:))) KIPRÓBÁLVA!

Fenntartási költség (7) Évjárat 1988
Előző autója? Swift + Trabant 601 Következő autója? Kia Rio 1,5 Crdi Safety