Autók » Lada » Nova (1981)

Nova 2107

A megbízható kocka!!!

Nagyon féltem tőle,mert mindig Wartburgos voltam,aztán megvettem és a hátsó hajtás ámulatba ejtett.Olyan szinten lehet vele rallizni,hogy hihetetlen!Teljes gázon használom szinte minden nap,és nem romlik el,nem eszi az olajat,Az Orosz nagyon összerakta.Hobbi szinten az utcaival driftelek(murván)és remek kis autó,azt csinál amit akarok.Minden 18 évesnek ezt ajánlom.Ha ezen tükör jégen,ill. télen a hóban keresztbe csúszások után is megfogák az autót,akkor utána gondolkodjanak audi,bmw stb...-be.Addig nem!Fontos mondatom egy Swifthez képest(A Lada nem játék!!!)A Merev hátsóhíddal nagyon brutális tud lenni,de ha egyszer valaki megszereti a Merci eljűt,az nem fog belőle kiszállni.

UI:2 negatívuma van azért neki:

1:Nagyon rohadnak a küszöbök.

2:10 alatt nem nagyon fogyaszt.

De ezt mérlegelve 300-400 ezer között hibátlan megkíméltet lehet venni,és meghálálja higgyétek el,nem szervíz igényes autó!!!Ez a lényeg,és ami a legfontosabb mindenhol van hozzá minden,és nagyon olcsón.Ajánlom a fiatal friss jogsit szerzetteknek!!!

- Kuplung,Vízpumpa csapágy csere,semmi több

Szita Gyula,Balatonboglár