Olcsó,Strabíró,és ha kell nagyon durva tud lenni!!!
A Wartburgos-2 üteműs korszakom után,úgy döntöttem,hogy 4 ütemű Wartburgot veszek,de nagyon sokan lebeszéltek róla!Azt mondták Kockát és csakis 2107-es vegyél.Én pedig megfogadtam!De nem bántam meg.Ilyen strapabíró autót még nem láttam!Én elmondhatom hogy adok neki rendesen,kipörgetés,keresztbecsúsztatás,drift.De a gumi cserén kívűl semmit sem igényelt.Örök ladás szabály!3 fontos pont.
1:Castrol ill. Shell Olaj
2.Marelli gyertyák
3.Üzemanyag(98-100)de a legjobb a V-Power
Az autó a szomszédomba van szerelve,az elektromos hibáin kívűl a motort sohasem szedtük széjjel,mert nem kell,hiszen Orosz Vas és mindent kibír.
Írják róla látom,hogy olajzabáló!Nem igaz a fenti 3 pont betartásával nem lehet!
10 ezrenként cseréljük az olajat,de előtte mindig megnézetem az olajszintet.a 4 évem alatt egyszer sem kellett olajat utántölteni.
NEM ESZI!!! pedig 15 éves!!!
A fiatalok egyre jobban megszeretik,mert hátsó diffis,és dobja ha kell a hátulját.Látványosan lehet vele vizesen autózni,és a legfontosabb,ebben a mai világban-olcsók az alkatrészek,és van minden hozzá!
Röviden ennyi.Ajánlani tudom a mai 18 éves fiataloknak,mert nem szedi szét a lóerő(bár ez nem lehet gond,amióta van garázs-tuning)megbízható,és olcsó a fenntartása.Nem kell oda Civic,meg Golf,pofozd ki az Orosz vasat,ültesd meg,húzd fel,és megfognak lepődni a külföldi gépek!(na meg a csajok is)
Izelítő az autómról lennt.
Szasztok,és nyomjátok neki,mert bírja!!!
- Fesz-szabályozó,generátor,vízpumpa 1x!
Szita Gyula Balatonboglár