Lada 1.6 zsugor hatalmas, vad, állat:)
2 éve vettem.19 évesen a Trabi után er?s, kényelmesebb, de ugyanolyan megbízható autót akartam.Sok km volt benne, de az 1.6-os zsugormotorban mindössze 60000, a többit gyári motorral tette meg.Kb. 100-110 LE volt, ment is mint állat és bár 180 cm vagyok mögöttem is jól el lehetett férni, 5 embernek kényelmes volt, igaz el?l kagylóülés volt benne.Ültünk benne 6-an is úgy már azért sz?k.A motorja iszonyat jó volt, 5-ös váltó is volt benne, 320-as BMW-t otthagytam vele! Ennek meg volt az eredménye városban autópályán 15 litert is bekajált, de valamit, valamiért.Autószerel? vagyok, saját magam csináltam azt a keveset, csak karosszériáshoz vittem el, meg kell jegyezni a küszöb gyári volt és nem volt kirohadva, csak a két sárvéd? meg a hátsó ívek. Vonóhorog volt rajta, elvitt 10 mázsa sz?l?t is, meg mikor belém jött egy Opel Astra csak röhögtem hogy az Astrának az egész eleje oda lett, nekem meg csak letört a díszléc, betört a lámpabúra.(vastag gumibakos lökhárítója volt).A belseje kicsit szét volt hullva, de nem volt vészes.BMW E21-es sorozat felnije volt rajta, mikorra eladtam már slickre kopott gumival.A végére persze már jöttek volna gondok, (karosszériázás kib?vítése, fék, futóm? felújítás) de ez 250000 km körül nem csoda, ráadásul télen-nyáron ment, az el?z? tulajnál 5 emberrel.Nagyon szrettem, soha nem hagyott cserben, minden problémát el?re jelzett, sajnáltam hogy meg kellett válnom t?le, a mai napig Ladával járok.(2107-es kocka)
- Kipufogó, gyujtáselosztó, légsz?r?, két els? sárvéd? elrohadt, hátsó lámpabúra betört
Saját magam
Karosszériás ismer?s gyors, precíz, olcsó.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1983 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 190000 |