Kék
Nekem 7 évig volt egy kereklámpás 1300-as zsigulim.Kétszer fényeztettem,különösebb gond nem volt vele.Azután vásároltam egy 2107-es ladát.1.6zsugorhajtokaros 312-es vezérműtengellyel.Mig az elöző ladám 68le volt ez 110-115le-t tud.Mondanom se kell a külömbség a két motorteljesitmény között óriási!Kezdetben 20l evett országuton 100km/h-nál.Városban a 30l-t is megette,mert a kartburátor ugy volt megcsinálva hogy a két torok egyszerre nyitott ki,igy ömlött bele a benzin.Ekkor történt egy kis átalakitás a kartburátoron.Egy szerelő ismerősőm aki ilyen tuning ladákkal foglalkozik( és épit is ilyeneket)megcsinálta nekem ugy hogy a teljesitmény is megmaradjon viszont menjen is és ne egye le a gatyámat se!Ily modon lett az hogy most már országúton nem eszik csak 7l-ert 100km/h-nál.Viszont ha megpadlózod megindul mint a szülés!Vezetni nagyon jó,főleg hogy az egész futóművet kicseréltük alatta,csak jóminőségű alkatrészek kerültek bele.Sokba kerűl de meghálálja!A lengővillákat is meg kellet erősiteni ugyanis ladabetegség hogy ahova a trapézgömbök vannak felerősitve,ott nem birja a lemez a terhelést,igy oda duplát kell rakni.Az életbe ott nem fog eltörni még akkor se ha egy kicsit extrémebb körűlmények között használjuk az autót!Sok kis aprobb dolgot kellet rajta cserélni,de ezeket leszámitva meg vagyok elégedve vele!Ha rendszeresen karbantartja az ember és nem hanyagolja el és nem vesz bele gagyi rosszminőségű alkatrészeket,akkor nagy baj nem történhet vele!Nekem még minusz 25 fokba is indul elsőre.Csak oda kell rá figyelni mindenre és akkor lessz egy megbizható /igaz ruszki/ autónk!!
- elektronikus gyujtás,kuplungmunkahenger,hűtőventillátor,fütéscsap,ygujtáskapcsolo betét
luigi-17ker.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |