Zsiguli, a kinyírhatatlan.
Lada 2101, 1200köbcentis, soros 4 hengeres, 8 szelepes. Kinyirhatatlan, alkatrész vicc áron van. Az olasz utángyártott téma meg az orosz is jobb mint a mostani autók !!! (BÁRMIKOR IRÁSBA ADOM)
Dugósor 7ezer ft. Háhú ba+ :) Fötengely felujitás, henger téma másik 35.
Olajcsere 10-15 ezrenként izlés szerint. Muzltiszuper, akármi.
Nem csörög. Sose áll le ( tartalék rotorpipa kell csak)
Negativum a fogyasztás, azon nem lehet sokat csiszolni, vannak anegdoták papákrol, skoda porlasztókról, de az se adja 6 liter alá, ugy hogy hozzá se érjél a gázhoz.!!!
very hard terepen is elboldogul, megfelelöen nem idiota soförrel.
Kisebbségi zenész tulajdonosok általában se talpas csapszeget, se olajat nem cserélnek, az elöbbi hibalehetöség mikor a hungáriakörúton 340ezer kilóméter után kiesik az elsö kerék, az utóbbi , meg mikor a motor 341ezernél egy hatalmas fekete okádással megáll.
Végsebesség 150. Hoppácska vigyáztam:! Fogyasztás
65-75km/h 7L
80-90km/h 8-9L
90-110km/h 10-11L
125-145km/h 16L
Gyorsulás 10-15sec.
Egyszer kimentünk vele az isten háta mögé, egy hegytetöre, már valahol ut sem volt. Nem f*stam, hogy bármi baja lehet.
Utópia: Ha lenne idö, pénz, vagy mind2...
Akkor := v8as kis-tatra alukarteres blokk, plusz automata váltót valahogy beletenni, nyitott kipufogo, a szovjet "Pony Car" lehetne. Kpm beleköt?? áááá nem:)
- Karosszéria pár helyen lukesz lett volna, ha hagyjuk kizárolag az akkori gyári felületkezelések miatt. ÉS nem anyagvastagság, minöség miatt. Lakatolás 40e, 15e, 25e, azán én ingyen.
- Rotorpipa (AZ EGYETLEN HIBALEHETÖSÉG) ezer forint.
- 10e-kmenként csere. közel 10db fogyott el.
- egy darab felujitott kuplung komplett 1500 forint.
- Fékbetétek 1x. lóf* összeg.
- vezérmülánc több mint 100ezret kibir, nem napszemcsávó használat mellett el se szakad szerintem.
Petróczky Pál, ENGINE
Nosza Tibor ELECTR.