Utcai vöfti
Sziasztok!Még 12 évesen kezdődött a szerelem mikor az elsőt +vettük haverokkal ők idősebbek voltak kentük erdőn mhol.Aztán én is lassan elkezdtem veszegetni őket Igor jött ment.Aztán autószerelővé értem és +épitettem az első 2101-es vöftit naon kemény volt annó domini.Mivel versenyzem máig tudom,hogy egy akár széria 1200-es is tud gyilkos lenni.Fogyasztás ugyan már?Kamu a Lada issza a benzint menjenek a f....ba a Skodáikkal+ezekkel a szemetekkel nem kérdés az hogy ez a legjobb szocialista autó.Emberek jó formán ezek voltak a példaképeink ezelött 20évvel.Aki nem szerette az komoly orvosi kezelés alatt állhatott.Nekem 2 is van 1 kocka vfts Niva motorral sajna edzésen sok volt és rotty a hátulja,de csapatommal készitjük.A 2101 est papától,vettem nem kérdés hogy 1979es még Zsiguli.Kapott 1 zsugor motort 1.5re felcsinositva vezérműtengellyel,Sperrel,és persze lekönnyitve.A futómü kikeményitve 14es Bmw felnik 60as kipu rendszer,Weber karbi,direktszürő 95 lovas ÉS GYÁRI MOTORBÓL KIHOZVA.Szóval erről sirok itt hogy ne szarozzon aki hezitál hogy mit vegyen 2101,2105,2107 tök mind1 mind k...a jó.Csak jót tudok mondani,rohad ennyi baja van de figyelni kell rá.Gyári motorok is elnyühetetlenek:ZSIGULI A KIRÁLY AZ IS MARAD NEKEM MINDIG:Vegyétek meg megéri az élmény az+főleg kis kanyar 2be rárugni a kuplungra és vftsesen autózo kilinccsel előre persze csak okosan +gondoltan mint versenyző jo tanácsként mondom mennek naon de az ÉLETED FONTOSABB ÉS AZ ÖV NEM HÜLYESÉG.Jo autózást.
- jo formán semmi
Én és a csapatom