Ragyogó Vörös Csillag!
Igazából 2006-ban láttam ilyen autót először, a tulajt egyből faggattam is.
Aztán gyűjtögettem, és Kaposváron vettem egy Lada 110-est. Egy idős bácsié volt, aki csak kötelező szervizt adott meg az autónak, ez meg is látszott a kocsin. Bátyámmal lecseréltünk minden folyadékot, ezután meg kellett néznem mit is tud valójában. 4500-as fordulaton 5. sebességben 180 km/h futott, még ment volna! Vettem hozzá egy fedélzeti komputert(direkt új Ladákhoz gyártott)
Ferrum Group Gamma 112 a neve, feltérképezi az egész autót!!! A fogyasztás a komputer szerint a 6-6.5 l átlagosan, ez tökéletes. Amúgy nagyon kényelmes, és megbízható! Felszereltségben egész jó, Hungarolada csak alapfelszereltséggel
kínálta itthon. Amúgy lehetett minden fajta extrát rendelni hozzá! Németországban full felszereltségűek vannak. Ilyen megbízható, kényelmes autóm még nem volt. Bátran veheti mindenki!
- Csak kopó alkatrészek!
Nagybátyámhoz, ő autószerelő. Tudja mit csinál, és gyors! Nekem csak alkatrészárat kell fizetnem. :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Lada Granta Priora Kalina, majd ezek közül! | Következő autója? | Lada Granta, Priora, Kalina, majd ezek közül! |
Verdikt | (9.2/10) |