Autók » Lada » 110, 111, 112 (1995)

110, 111, 112 110 GTi 2.0i

Felfedezetlen szupersztár

Az autót kb. 1 év várakozás után vehettem át Bécsben, tekintettel arra, hogy nem szériatípusról van szó. Ez meglátszott a vétalárán is, mivel közel kétszerese volt az 1.5-ösnek. Elég nagy fába vágtam a fejszémet, ugyanis a német és osztrák Lada import?rnek valamint egy magyar kereskedésnek a közbenjárársával sikerült megrendelni.
A motorházban kétliteres, 150 lóer?s Opel er?forrás lakozik, ti. általában ezt rakják az utcai sport Ladákba. A fékek és a kipufogórendszer sem egyezik meg egy "hétköznapi" 110-essel.
Teljesen elégedett vagyok az autóval, amely nem kis felt?nést kelt rikító sárga színével mind az osztrák, mind pedig a magyar utakon(f?leg, ha meglátják az osztrák rendszámot). Egyedül az elektronika terén kéne még csiszolni egy kicsit. A fedélzeti számítógép mindig képes valami újdonságra, már ami a meglep? hibajelzéseket és fogyasztási adatokat illeti. Ugyanez jellemz? télen a f?tésre, illetve nyáron a légkondira, a f? gond az, hogy a tet?kárpiton elhelyezett h?érzékel? gyakran felmondja a szolgálatot, hamis jeleket ad a rendszernek, így pedig a beállított h?foknak köze sincs a valóshoz. Ez egyébként típushibának számít.

- f?tés ill. klímavezérl? elektronika és a h?fokszabályzó
- fedélzeti számítógép

OPEL szervíz-BÉCS

LADA szervíz-BÉCS

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Előző autója? VFTS Következő autója? Lada Kalina GTi
Verdikt (7.4/10)

Lada 110, 111, 112 1995 (2000)