A család KÉK MENTŐ ANGYALA!
Nagyon szerettük!Igazából rosszat mondani nem tudok róla.Azért vettük,hogy a családnak legyen egy biztonságos megbízható olcsó fenntarthatóságú autója.Biztonságosnak mondhatom mivel a családom életét megmentette egy igen súlyos balesetnél,a kislányom és a feleségem szinte egy karcolás nélkül szált ki az ütközés után.Ugyanez nem mondható el a másik félről aki az agyon ajnározott golfhármasával nem adta meg az elsőbbséget nekünk a golf az ledarálódott fémforgácsnak a sofőrje nagyon súlyosan sérült,a mi LADÁNK ehez képest szinte kicsit sérült.(a balesetnél a mi sebességünk kb 90km/h körül volt)Amit még el szeretnék mondani,hogy hiába nézi le mindenki a ladákat vannak olyan jók mint az agyon reklámozott autók mint például a hazánkban gyártott "csoda autó"vagy egyéb távolkeleti illetve cseh és román remek ebben a kategóriában.Tehát mindenhez hozzá fűzve,a LADA egy szuper megbízható biztonságos autó reklámozás nélkül is!! Szerintem egy hazai gyártású négykerekűből ebben a helyzetben nem igazán lehetne igy meg úszni ezt a brutál helyzetet:-((
- Bal első elekromos ablak,benzingőz lepárló szelep.
Kecskemét M M
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |