Fehér gyémánt
6 hónap alatt 21.000,- km-t tettem eddig bele. Nagyon kezes autó és nagyon megbízható. Nem egy vad-darázs típus, ami egy autópályán, vagy gyorsforgalmin kibukik, de megfelelő fordulatszám elérése esetén felveszi a ritmust.
A fogyasztása 5,8-ra beállt mostanra, azonban ehhez mindenképpen hozzá kell tenni, hogy szinte kizárólag városon kívül használom, aránylag szabályos tempóban, kevés benne a lámpás, tötyörgős útszakasz. Egy horvátországi kiruccanás azonban tudta prezentálni a 7,2 l-t.
A motor csendes, a helykínálat tágas, a csomagtartó ülésdöntéssel óriási helyet ad.
A megjelenését imádom. A felszereltsége (LX NAVI) tökéletes, semmit nem hiányolok benne. (Na jó. Két USB jobb volna, hogy ne legyen veszekedés azon, hogy ki töltse a telefonját)
Az ülést nehéz eltalálni, hogy hosszú úton is kényelmes legyen.
Picit lomhán gyorsul, meghatározott tartomány után fürgül. :)
Szerviz még nem volt, annak költségvonzata arányaiban még kérdéses....
- A bal oldali "A" oszlop túlzottan robosztusra sikerült, többször zavarja egy balos kanyar esetén a belátást. - Az ülést nehéz eltalálni, hogy hosszú úton is kényelmes legyen.
6 hónap alatt nem volt rá szükség
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2015 |