Ezzel, akár a világ végére is.
véleményem. Cinikus lenne azt mondani, hogy szuper az autó, de nyugodtan mondhatom, mivel valóban remek járgány. Rossz tulajdonság: fekete fényezés, szinte minden apró por meglátszik, számomra kicsit nehezen érzékelhető az autó hátulja, de ezt kiküszöböltem 1 tolatókamerával. A klíma lehetne valamivel nagyobb hatásfokú, de ha a jó oldalát akarom nézni, akkor így legalább nem kapok homloküleg gyulladást. A fogyasztás, mint legérzékenyebb pont. Sokan mondják, hogy 13 liter városban, az enyén 4x2 városi fogyasztás 10 liter, Bulgária oda-vissza 2500 km klímával folyamatosan, 8 liter, azért ez nem rossz egy 2000m3 motor 1500kg+4 fő+full csomagtartó!! A kényelem: 18 órás vezetés után sem kell panaszkodnom, kényelmesen ülhetek vissza az autóba. A gyerekek sem panaszkodtak, hogy jaj de nagyon fáj itt és ott, sőt nem is reklamáltak. Pontozásnál csak azért nem adok 10 pontokat, mert biztos, hogy léteznek kényelmesebb, jobb autók, bár lehet, hogy nem ebben az árfekvésben.
- Üdv mindenkinek. "Ezek romlottak el rajta" Ide nem igazán tudom mit írhatnék, hisz egy 3 éves autórol van szó. Lehet, hogy ez sokak számára meglepő, de az 1 év alatt én csak olajat, szűrőt, légszűrőt cseréltem. Egy égő nem égett ki, szóval nincs mit írnom.
Kötelező szervizelésen volt, ez nem az én pénztárcámat terhelte.
Szűrő, olaj, légszűrő 12000 ft.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Magentis | Következő autója? | Feltétlenül Kia |