A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Kia » Soul (2008-2013)

Soul 1.6 CRDI 

Az ítélet értékelése
3,7(3 db)

happy box

Szöveges ítélet

Soul Seoul-ból!
vagyis nem tudom, hogy dél-koreában éppen a főváros környékén van-e a Soul gyár, de nincs is jelentősége, mert már a lelkemhez nőtt a soul-om jött légyen bárhonnan. 8 évvel ezelőtt huzamosabb ausztráliai tartózkodásom idejének legelején, egy dél-koreai csoporttársam mosolyogtatott meg, mikor megkérdeztem tőle, milyen járgányt választott a jobbkormányos vezetéshez (nemsokára nálunk is lesz, ejha!!) Hyundait ,érkezett az azonnali válasz miközben tagolva folytatta a leg-jobb au-tó, neki otthon is az volt, az USA-ban is, magyarázta, közben karján megcsillant egy Rolex. Azóta Kim már csatlakozott a „gyáros” apuka vállalkozásához és ma is Hyundait vezet:)) Hmm...azt gondoltam volna , hogy Cayennet (hiszen kisebb-nagyobb csipetnyi sznobság azért mindenkiben tettenérhető,nem?). Persze a franciák többsége is pözsorönoszitroenen négykerekezik…
Érdemes a nemzetközi horizonton is széttekinteni és megbízhatósági és népítéletek után, ha sikerül túllépni a hazai - mára már rég indokolatlan - elfogultságon.
2008-ban láttam az első fotót a Soulról és azt gondoltam, hogy ha ez az autó elmegy A pontból a B-be, és jó lesz a töréstesztje, akkor szeretném, de nagyon. A töréstesztet nem vártam meg, elkezdtük közös életünket és megszerettem, de nagyon. Nem azért mert tökéletes, hanem mert nagy Ő)) egyéniség, rugalmas, jól kezelhető és megbízható a hiányosságait ismerem és elfogadom: kopogós műanyag és a 6. sebesség és tempomat hiánya - a sajátjaimat most nem sorolom. A tolatókamera szerintem szükséges a napfénytető nem, de tejszínhab is van a torán. A Soulban „rázkódni” pihentető egy –egy designer ruhában, tűsarkon átfeszenget pár óra után- üzenem – és nemcsak akkor ha lovaglással edződött stramm hátsónk van. (méghogy a soul rázós, de fiuk!…)
Gyereket hurcolok , vásárolok, lótok –futok, csak vele. Nagyon fürge, kanyarban stabil,fékje kitűnő, parkolni nagyon tud, és mókás. Ki-beszállni, nekem és gyereknek is sosevoltilyenjó, 6-7 között fogyaszt, 8000km a közös múltunk. Sallangok ,mint audió: nem lüktet és nem piros, semmi horror, de a hangzása szuper!!. Lelkizős csaj nem vagyok, de soul-os igen, még sokáig - remélem.

Hibalista

- semmi

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2009
Kényelem (9) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 7
Megbízhatóság (10) Vezetett km 8000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Corolla Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Kia Soul 2008 (2009)

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)