Nagyot durrant a lufi
Borzalmasan kényelmetlen, hiába az össze vissza állítható memóriás csúcsszuper ülés, egyszerűen lehetetlen beállítani. Csúszós, kényelmetlen, rosszul pozícionálható, katasztrófálisan szar. Max. kibírható 150-200km de a vége már borzalmas. Gyári NAVI értéke "0" , 3 éve átadott városi elkerülőket még nem látja, semmirevaló. Sávelhagyás halk és nem csinál semmit. 120km/h felett zajos, gyorsabb hajtásnál fogyaszt és élvezhetetlen a zene. Oldal üvegek hővédelme nagyon rossz, éget a nap. Automata váltó OK. Négykerék hajtás ónos esős úton is 100%, ez viszont 5*, zseniális.
Ósszes fogyasztási adat és költség fent a spritmonitor.de oldalon.
Belső tér hatalmas, szinte furgon méretű.
1 évet bírtam benne pedig 5 évet terveztem, annyira szólt a hitel is de utáltam. Átverés, hogy egy SUV kényelmes és magasan ül az ember, überkirály a trónon. EGy nagy hülyeség. Az is igaz, hogy az ALFA 159 után nagyon igényes lettem, lehet hogy ez lett a KIA SORENTO veszte, de fényévekre van lemaradva kényelemben és fílingben a 11éves 300e km-t futott ALFA 159-től ami egyébként még mindig fut a cégünknél.
SORENTO gone viszont vettem egy OPTIMA SW PHEV-t, ez viszont zseniális ! A SORENTO a nyomába sem ér az OPTIMA-nak. Pont fele annyit fogyaszt és 10x kényelmesebb, ráadásul a HIFI kategóriákkal a SORENTO felett van.
Lényeg, hogy a SORENTO egy amerikais, felfújt nagy lufi amit elad a design de használni rémálomn.
- SEMMI
KIA DAKÓ Kecskemét. Korrekt és precíz.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2015 |
Előző autója? | ALFA 159 | Következő autója? | OPTIMA SW PHEV vagy EV |