Enterprise űrhaló
Pakolós belföldi autópályás 3-600km/nap körökre kiváló. Volt már benne raklapon áru, mindent visz. Elektromos üléssel és deréktámasszal nagyon el lehet benne ücsörögni. A fogyasztás 9,5 145km/h autópályán és 120km/h autóúton vegyesen. Ha megbízható autót akarsz venni ez az. 2. üléssor óriási helyet ad. Igazán hátul lehet élvezni benne az utazást. Kellett volna egy sofőr hozzá, mert hátul annyira jó. Még kéne írnom 500 karaktert de mindent leírtam ami lényeg. Az automata xenon szuper. 5000ft bele az izzó, a fényszóró takaró müa. búra csavarral oldható az izzócseréhez. Otthon kicseréled, nehogy fizess érte. 1-et cseréltem le eddig. A mélynyomós hangrendszer gyönyörúen szól. A bluetooth hibátlanul működik. A computer kapcs. a fordulatszám mérőnél van egy kis fekete nyomó pöcök, mint az 1200-es Ladán volt 1985ben. Ez kicsit vicces:)) Ha akarsz egy 2t masszív megbízható kényelmes vasat hát ez az. Mindenkinek további jó olvasgatást kívánunk. Hajrá Kia hajrá Népítélet. Itt a vége fuss el véle.
- 13ekm bal első toronycsapágy, gar. csere. Kormány újrabőrözés 80ekm. Magyar műhely csinálta az újat, ami azóta 140ekm ment nálam és hibátlan:))) Kormány hangerő, médiea funkció gombok megkavarodtak. Kb 210ekm a tempomat kapcs. nem reagált. Megoldás: WD40 alaposan befújni a réseken a kapcs. alá, nyomkodni és kipucolódik a kosz. Most ismét ok.Az autók ( 2 van) továbbra is hibátlanok.
Kia Lurdy. A tulaj a munka felvevő. 100% lelkiismeretes, alapos.
Kia JP Fót
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2012 |
Előző autója? | Qashqai15dci =katasztrófa | Következő autója? | Skoda Kodzsek (Kodiaq) |
Verdikt | (9.8/10) |