Divatmajmok Kíméljenek!!
Kb 1 év hezitálás és utánajárás után végre megvettem.
A másik két lehetőség a Volvo XC90 és a Toyota Land Cruiser volt, de azok használtan is többe kerültek mint ez újonnan, és semmivel sem nyújtanak többet.
Maga a gép még elég friss úgyhogy a tartóssági részéről nem tudok még mit mondani.
Az eddigi tapasztalataim a géppel viszont nyagyszerűek.
Ez az autó ugyanolyan jól érzi magát terepen mint a sima azfalton(sőt).
A futómű kellően feszes a kanyarokban nem billeg túlságosan a kaszni, megálláskor és induláskor billent egy kicsit az orrával, de ez nekem kimondottan tetszik.
A motor 140 lova kellő dinamizmussal mozgataja a két tonnás dobozt. Bár , csak a kiváncsiság miatt kipróbálom majd egy chippel is. A váltón/manuális/ nagyszerűen lehet érezni hogy egyszerre két terepre tervezték 1-es 2-es kellően rövid és pörgös , terepre ideális, 3-as 4-es 5-ös érezhetően hosszabb egy hatodik sebesség viszont bég bőven belefért volna.
Az utastér tágas kényelmes praktikus , minden a helyén van.
A gyári 2 DIN es Lg hifi meglepően jól szól.
A motor hidegen eléggé traktoros jellegű de bemelegedve semmivel sem zajosabb mint bármelyik közös nyomócsöves dízel.
Közúton a 170-et simán megfutja, terepen pedig valami félelmetes hogy megy , a mai nap egy komplett motocross pályát abszolváltam vele szakadó esőben gond nélkül.
Hazafelé direkt földúton mentem amit a helyi kolhoz traktorai rendesen szét******ak 30-40cm-es nyomvályúban felfekvő haspáncéllal úgy húzta-vonszolta magát mint egy vietcong szőnyegbombázás idején, de hazavitt és ez a lényeg.
Szóval ezt az autót mindenkinek csak ajánlani tudom akinek nem a presztizs és a márkanév a lényeg, és ténylegesem ki is akarja használni a gépbel levő lehetőségeket.
VIVA LA DÉL-KOREA.
- Még semmi de remélem nem is nagyon fog.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Passat 1.9 pdtdi | Következő autója? | Hosszú távra bizalmat szavazok neki |
Verdikt | (7.8/10) |