A Sorento megfizethető luxusautó
Eddig az autóval kapcsolatban negatív élményem nem volt.Előtte "igazi"terepjáróim voltak de nem bántam meg a cserét,kényelmes,lágy és nagy sebességnél is csendes.5 fővel tele csomagokkal is minden úton/autópálya,szerpentin/megfelelően dinamikus volt.Fogyasztásával több értékelővel szemben elégedett vagyok.
2-ik rész:Már túl vagyunk több mint 11000KM-en.Semmi de semmi probléma.Mivel hosszú utakon használom a kényelmét vezethetőségét nagyra becsülöm.Sajnos a belső műanyag borításokra nagyon kell vigyázni mivel könnyen karcolódnak,de ez legyen a legnagyobb hibája.Aki nem elit/sznob/márkafüggő annak bátran ajánlom.
3-ik rész.
Túlléptük a 28000 ik km és a kötelező szervizen kívül az ég világon semmi problémánk nem adódott.A fogyasztása beállt 9-9,5l-re.Az izzókat kicseréltem xenonra ami esti vezetésnél sokkal tökéletesebb látást biztosít ajánlom a márkatársaknak./átalakítást nem igényel/
4. rész.Túlléptük az 53000km-et és hiba még mindig nem fordult elő.Szervizt csak a kötelező átvizsgáláson látogattuk meg.
5. rész.A 60000 es kötelező átvizsgáláson is túl vagyunk olaj és szűrök cseréjén kívül nem kellett semmit javítani.Az ár már egy kicsit húzós volt de a garancia miatt kénytelen voltam márkaszervizbe vinni.
Túl a 64000 km-en és a garancián úgy érzem hogy most már inkább a barátom szervizében fogom szervizeltetni egyharmad áron.
Túlléptük a 72000 km-et és még mindig semmi problémám nem adódott az autóval.
Meg alakult a Kia Sorento klub!!!Elérhetősége:www.sorentoklub.hu
Akit érdekel csatlakozzon várunk mindenkit szeretettel.
6.Ma lett az autóm 4 éves és sikeres műszaki vizsgát tett.Semmit nem kellett javítani,cserélni minden alkatrésze még gyári beépítésű.Túl vagyunk a 78.000 km-en.
- 2500-as szerviznél megállapitották hogy a sebválto gomb!!!! felső része elforog ezért garanciában cserélik.A szerviz ára 3900.ft nagyon korekt.
Kia Fredi Béni Üllő.Tiszta mühely,barátságos ügyfélváró,hozzáértő emberek.
A barátom szervizeli a garancia lejárta óta félpénzért a márkaszervizhez képest.PIT-STOP Autójavító kft Budapest.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Patrol | Következő autója? | Hű maradok Sorentó |