A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Kia » Rio (2017)

Rio 1.2cvvt LX Exlusive 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

New York, Rio, Tokyo

Szöveges ítélet

Soha életemben nem gondoltam, hogy egy ilyen kiskategoriás, kismotoros majdnem alapfelszerelt autó lehet ennyire jó! Komolyan, nekem csak nagyobb autóim voltak vannak, de ez.... Szóval a kis feleségemnek vettük, kellett egy abszolúte megbízható, szívó benzines, tág de mégsem olyan nagy autó. 3milliónál nem nagyon akartunk többet adni érte, klímás kellett ha lehet fiatal kényelmes autó! Tudom-tudom, de tényleg ezek voltak az igények. Azt is tudom,hogy ebből az összegből milyen Passzencst lehet venni... Na de, néztünk Yarisokat, Fabiákat, Cliókat ...aztán Swifteket, Pólókat végül Rio-kat a 3-as szériából. Találtunk egy nagyon felszerelt metálpiros 17"krómfelnis 26ekm-t futotta....és akkor ahogyan lenni szokott még egyszer ránézünk a hahu.ra...bakker,2017-es már az új Rio 31ekm első tulaj.... Szaladjunk nézzük meg. Hát nem a legszebb állapotú volt, hölgy volt a tulaj csak és kizárólag gépi mosó a hordta, a belső tisztaságot hagyjuk.... De, ahogy beültem a kocsiba komolyan olyat éreztem amit már nem is tudom utoljára milyen autónál... Kényelmes egyből, érted még utána kezded el állítgatni az ülést kormányt.... Nagyon jó, hogy mélyen lehet benne ülni, komolyan ez manapság már nem egyértelmű.... 181cm és 97-98kg vagyok, nem kicsi, nem szűk az űlés valamint nem kőkemény! Hogy nagyobb autókba miért raknak olyan szűk szarokat... Hely van, de tényleg, még magam mögé is betudok ülni! Az anyagok (műszerfal, ajtók) full műanyagok, kopogósak. Eleinte ez nagyon nem tetszett (sajátom fehér bőrös belsős pl.) de aztán rájöttem, hogy nem is kell rá vigyázni, használni kell az egészet és abban nagyon jó! A futómű pazar, hihetetlen fogja az utat, még 150-nél is hihetetlenül magabiztos (tudom-tudom de ekkora autóban), az egész olyan közvetlen de nagyon! A motor az egész vicces, mindíg harap olyan kis robbanékony, pedig gyenguszka de mégis mindenkit megelőzöl vele mert akarat van benne...mindezt 6L alatti átlaggal! Szóval iszonyat furcsa, de van vezetési élménye...ebben a kategóriában nem egyértelmű... Csomagtartó meglepően nagy (az autó méretéhez képest úgy, hogy mekkora a belseje is). A váltó a fék elsőosztályú(pedig hátul dob van, akkor meg hogy). Csak ajánlani tudom!

Hibalista

- Semmi!

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2017
Kényelem (10) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 30000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 7000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 5 l
Előző autója? Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Kia Rio 2017 (2017)

További ítéletek (5 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)