Lizi :) univerzális városi barátnő
Első autónak, újonnan vettem, minimális vezetési tapasztalattal. Mára összecsiszolódtunk. Azt kaptam, amire számítottam. Városban tökéletes, de sztrádán sem veszik el. Okosan kell menni vele, előrelátóan, mert nem az az erőgép, főképp, ha tele az utastér és az emelkedőket se szereti igazán.. Pörgetni kell. Jó csaj.. okos is, szép is, félszavakból megért.. hatchback, jól pakolható csomagtér, külön dönthető hátsó ülések. Lábtérrel, fejtérrel senkinek sem volt még gondja, relatíve nagynak mondták. Tárolórekesz van bőven. Kezelőszervek jól kézre állnak, váltó 5 seb., manuális - kezdőként sem volt vele gondom. Tolatóradar hasznomra vált, kicsit rossz a kilátás hátra. 2x USB, AUX, 2 szivargyújtó, rádió, fedélzeti számítógép, bluetooth, vezérlés a kormányról, sötétített hátsó ablakok, bőr kormány és váltó, elektromos ablakemelő, ködlámpa, abs/esp/hac meg még pár hárombetűs cucc, alufelni 15-ös, plusz nyári-és téligumik, man. klíma, 6 légzsák, 7 év garancia. Belül főképp műanyagok dominálnak, de nem kopog/zörög, szépek a gombok/kapcsolók, jól használhatóak. Ezt tudja kb. 3,4 m huf-ért. Előtte végignéztem/kipróbtam a konkurenciát - ár/érték arányban szerintem a RIO a legjobb. Később teszek fel majd fotót is.
- Kötelező szerviz: olajcsere, szűrők cseréje, stb. Munkadíjjal együtt cca. 40000 HUF-nak megfelelő euró. Eddig még semmi sem romlott el rajta (16000 km).
Izsák Company - Komárno, Szlovákia
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2014 |