Nem szívesen válnék meg tőle
A mai napig használom,főleg oktatásra.5,3-as átlag fogyasztással.Magánéletbe se enne sokkal kevesebbet,mert nyomom neki mint a marha.16"-os alu felnivel 195/50-es gumival még viszonylag stabil is.Simán viszi a 180-200-at.Nagyon szeretem.A mai napig használom,3-4 havonta nyomok bele 10Ekm-t.Semmi pénzér nem adnám.Lassan vezérmű láncot illene cserélni.Egyszer volt kuplung csere.A futóműve gyárilag elég puhácska,de 3-4 főnél pont kényelmes.Olasz,Görög út során 5 alatti fogyasztása volt,megpakolva,4 fővel.Sajna a hazai utak és nagy felni sűrűn tönkre cseszi a függő stab. pálcát.Talpas kb évente cserés.Szigorúan prémium Shell,vagy OMW gázolaj megy bele.Főleg az utóbbi kevesebb fogyasztást hoz.10E km után:ü.a szűrő,olaj szűrő,olaj.Pollen szűrőt sok városi használat miatt 5E km után dobom ki.Ja!A hűtő volt még cserélve mert az alut meg ette az idő.Motor tartó bak is volt cserélve köszönve a miskolci utaknak.Nem tudom mit vennék,ha meg kellene válni tőle.És ebbe se kettős tömegű,se részecskeszűrő nincs.
- Kutyacsont évente 2x.3500/db
Saját,Kia-ban dolgozó szerelőm szokta szervizelni(otthon).De bármikor,ingyen és bérmentve álá néznek Miskolcon a Kia-ba,bármi észrevételem van.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | – |