Jó kis "vas"
Az autót tegnap (2008.12.09) vettem át. Olcsó de nem túl gyakori modellt kerestünk, mely a család igényeinek megfelel.
Elsőre egy barátságos, jól átgondolt jármű képét adja. A picasso után kicsit keménynek, merevnek tűnik, de ez inkább előny mint hátrány. A kezelőszervek egyszerűek, átgondoltak, jól elérhetőek. Hátra a 3 gyereket üléssel és magasítóval simán el lehet helyezni.
Majd ahogy használom írok még többet.
Azt még fontosnak tartom (nem reklámból): a váci KIA kereskedéstől lenne mit tanulni az ügyfél kiszolgálásáról. Korrektek, a srác (G. Márk) aki intézte nem sajnálta az idejét az embertől, bármi kérdés, kérés volt igyekezett megoldani. Mondjuk meg is látszik a forgalmukon, mindig volt benn ügyfél.
Részemről *-os 5-ös sok "mezei pirosponttal.
Túl vagyunk az első 2000 km-en az autó kezd "kicombosodni".
1.4-es létére alacsony fordulatnál sem döglött a motor, hanem húz rendesen. Egyik haverral próbáltuk, azért a 160 köré való gyorsítás is jól megy neki (persze rövid időre tettük, tök üres úton (2/A),valahol "baden-baden" és münchen között :)).
Ami érdekes, hogy az illető haver a bajsza alatt megjegyezte: "Te vazze ez a kocsi rendesen össze van rakva!"
Ez egy Wv tulajtól nem rossz.
Folyt. köv.
Na túl vagyunk az első (15000-es) kötelező szervízen. Kellemesen csalódtam. 18000Ft-ból megúsztam, nem mellesleg pontosan a megbeszélt időpontban, fél óra alatt megcsinálták.
Az autóról nagyon nincs mit újat mondani, teszi a dolgát, megy, fogyasztása számításaim szerint valahol 6,5L/100km körül van. Ja a klímája rohadt jó, most amikor ezek a gatyarohasztó melegek voltak, sokszor menekültem az autóba.
- Mivel most vettem még semmi, de remélem ide nem sok mindent kell majd írnom.
KIA Vac (Maros trans 2003 Kft.) Kulturált, korrekt szalon, odafigyelnek az emberre, a szervizt még nem ismerem, de szerintem nem lesz gond vele. A kötelezőt, pontosan, gyorsan, az előre megbeszélt áron megcsinálták.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 2000 |