Autók » Kia » Rio (2000-2005)

Rio 1,5 rs Safety

Jó döntés volt még mindig(2012)

Egy dolog nem tetszik benni hogy rpm3000felett egy kicsit morgos a hangja.Egyébként szeretem ezt az autót.Soha semmi problémám nem volt vele eddig.És ha kell még megy is.egész jól gyorsul.Még egy pár évig nyüstölöm.
AZ IMIDZS meg le van tojva.

Most 130000-km van benne,semmi pénzért nem szabadulnék meg tőle,
a helyzet változatlan,no problem imádom ezt az autót.
Azon kívűl,hogy a sok parkólni nem tudó töketlen
körbe törte amikor a városban jártam(pedig ritka)
semmi nagyobb hiba nem történt vele.A kötelezőkön kívül,
amit egy húszmillás autón is cserélni kell.
Szóval bárkinek Ajánlom!A fogyasztás ugyanannyi ha tolom neki,vagy lájtosan megyek,ez mindig egyforma.Télen biztonségos vezetni,persze soförtöl függ,
ha megcsúszik könnyen meg lehet fogni,jó a súlyeloszlása.
Majd később is írok még róla,egy jó ideig ő lesz még az én Autóm!

- Ez csak egy KIA,de melyik márkánál nincs meghibásodás 130.000km után. - Jobb hátsó lengéscsillapító.(kb 3perc kicserélni otthon)4 csavar külön áll - a rugótól,halál egyszerű cserélni. - A hibalista ezzel kimerűlt! - Nem szeretek más autókat fikázni,de öcsémnek opelja van 3éves,fele ennyi km-el - ide nem férne ki a hibalista. - Ez csak egy KIA! -

undefined

undefined

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? swift Következő autója? KIA
Verdikt (9.4/10)

Kia Rio 2000 (2000 - 2005)